051/30 00 78

Groene energie

Energiezuinige verwarming en warm water

Zet energiezuinige technieken in om je woning te verwarmen en je sanitair warm water te produceren. Zo geniet je volop van een optimaal comfort in huis en bespaar je op je energiefactuur. Twijfel je wat de beste keuze is voor jouw woning? Gasquet adviseert je graag.

Lagere kosten voor koelen, verwarmen en sanitair warm water

Warmtepomp

Of een warmtepomp geschikt is voor jouw woning hangt van verschillende factoren af. Denk aan de isolatie, je noden qua verwarming en koeling, en het vooropgestelde budget. Onze experten staan je bij met deskundig advies en beantwoorden al je vragen.

  • Ga je voor geothermie of lucht-waterwarmtepomp?
  • Koppel je de warmtepomp al dan niet op een bestaande installatie?
  • Zijn er subsidies of premies van toepassing?

Zonneboiler

Warm water op zonne-energie? Dat is een slimme zet voor jouw woning of bedrijfspand. Een zonneboiler haalt namelijk via zonnecollectoren zijn warmte uit het daglicht. Zo bespaar jij heel wat kosten op je verbruik. Bovendien werkt een zonneboiler met je bestaande cv-ketel of warmtepomp. Een zonneboiler staat garant voor:

  • geen CO2-uitstoot tijdens het gebruik
  • gratis energie
  • een hoog rendement, het hele jaar door

Vloerverwarming

Wie een warmtepomp plaatst, kiest vaak voor vloerverwarming. Een interesse investering, want niet alleen in de winter creëer je zo een comfortabel binnenklimaat. Ook in de zomer brengt de vloerverwarming aangename verkoeling. Reken op Gasquet voor een ontwerp op maat. Vloerverwarming is ideaal bij:

  • een nieuwbouwwoning
  • een totaalrenovatie

Geniet van gratis zonne-energie en aardwarmte

Energiezuinige systemen die het beste van de natuur moeiteloos combineren met een optimaal comfort zijn de toekomst. Als je de juiste keuzes maakt voor jouw woning of bedrijfspand, tenminste. Met ons professionele advies en onze jarenlange expertise haal je de beste oplossing in huis of naar kantoor.

Graphic