051/30 00 78

Over ons

Ervaren team voor particulieren en professionals

Al ruim een halve eeuw staat Izegems sanitair en verwarmingsbedrijf Gasquet voor kwaliteit, klantgerichtheid en een uitmuntende service. Van particuliere woningen over kantoren en commerciële panden tot praktijkruimtes en apotheken in de ruime omgeving van Izegem: voor elk type project adviseren we je over de meest duurzame en energie-efficiënte oplossing.

  • Expertise in sanitair en verwarming

    Midden 19de eeuw richtte Emile Gasquet zijn familiebedrijf op in Izegem. Onder de huidige zaakvoerders Annick Gasquet en Geert Mahieu specialiseert Gasquet zich sinds 2001 in kwaliteitsvolle installaties voor sanitair en verwarming. Gedreven door een team van experten.

  • Erkend installateur

    Onze techniekers beschikken over de nodige certificaten om gasketels, zonneboilers en warmtepompen te installeren. Het team volgt regelmatige bijscholing en is op de hoogte van de laatste trends en evoluties in de HVAC- en sanitaire wereld.

Waarom kiezen voor Gasquet?

Transparante aanpak

Open communicatie, eerlijk advies en een correcte opvolging. Voor, tijdens en na de oplevering. Gasquet staat garant voor een vlotte uitvoering van jouw droomproject.

Hoogwaardige afwerking

Onze vakmensen hebben oog voor detail en werken alles met precisie af. Voor een eindresultaat in lijn met je verwachtingen en het vooropgestelde budget.

Vlotte service

Bij Gasquet liggen we wakker van jouw comfort. Daarom staan we altijd paraat bij een eventuele panne of defect. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Persoonlijke begeleiding

Elk project start met een goed begrip van jouw noden en wensen. We komen ter plaatse en overlopen alle opties voor je woning, bedrijfspand of praktijkruimte. Met eerlijk advies begeleiden we je naar de geschikte keuze: duurzaam, energiezuinig en esthetisch.

Nauwkeurige uitvoering

Van de start van de werken tot de finale oplevering communiceren we transparant en gaan we nauwkeurig te werk. Onze installateurs waarborgen een professionele plaatsing van al je installaties, waarbij elk detail klopt. Bij ons krijg je trouwens steeds 1 vast aanspreekpunt voor het hele traject.

Betrouwbare service

Ook na de oplevering blijft ons team beschikbaar voor regelmatig onderhoud, nazicht of een herstelling. Nieuwe installatie of een oud toestel? Gasquet garandeert een betrouwbare service.

Enkele realisaties

Bij Gasquet zijn we fier op wat we doen. Elk project getuigt van onze passie voor het vak. Laat je inspireren.

Advies op maat nodig voor je sanitair of verwarming?

Contacteer ons